Gunnar StockholmEn mulen septemberdag 2002 stod en student och serverade på en lite finare restaurang i Maastricht. Det skulle visa sig att just den dagen skulle förändra hans liv. Köksmästaren dök inte upp och restaurangchefen undrade om någon i serveringspersonalen hade några kockkunskaper. Studenten hade alltid älskat matlagning och lagade många gourmetmiddagar till sina andra studiekompisar. Han sa ja med stor entusiasm och åtog sig jobbet. Det gick över förväntan och han fick möjligheten att sköta köket istället. En kväll efter service dök en middagsgäst lite försynt upp i köket och undrade om man kunde hyra hem kocken till en privat middag.

Detta var starten till Rent a Chef där Gunnar Frykfors sadlade om från civilekonom till kock och entreprenör. 2004 startades ett bolag med just namnet Rent a Chef i Stockholm. Tio år har gått sedan dess och mat och passion har alltid stått i centrum. I i dagsläget finns representanter för Rent a Chef i hela Sverige och delar av Europa där matupplevelser står i centrum. Rent a Chef har även matstudio centralt i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi anordnar matlagningsevents i form av matlagningskurser, produktpresentationer, catering, provningar och mycket annat. Välkommen till Rent a Chef och en smakrik upplevelse.