LAGA MAT MED OSS – EN PERFEKT KICK-OFF

STOCKHOLM  I  GÖTEBORG  I  MALMÖ

LAGA MAT TILLSAMMANS MED DINA KOLLEGOR ELLER VÄNNER I VÅR MATSTUDIO. DEN PERFEKTA AKTIVITETEN FÖR EN KICK-OFF

 

VÄLKOMMEN TILL RENT A CHEF – DIN LEVERANTÖR AV SMAKRIKA UPPLEVELSER

Kul att du hittade hit! Vi är den naturliga leverantören av olika sorters matevents. Ta en titt på vad vi kan erbjuda och om du inte hittar vad du söker efter så går det alltid att höra av sig – vi är flexibla.

COOKALONG - LAGA MAT PÅ DISTANS

DIGITAL MATLAGNING  I  COOKALONG  I  MATLAGNING PÅ DISTANS

ETT PERFEKT ALTERNATIV UNDER PANDEMIN. EN INTERAKTIV MATLAGNINGSKURS VIA ZOOM, TEAMS ELLER GOOGLE MEETS DÄR DU KAN STÄLLA FRÅGOR DIREKT TILL KOCKEN.

 

NU KAN DU BESTÄLLA VÅRA MENYER SOM TAKE-AWAY - MED HEMKÖRNING

STOCKHOLM  I  GÖTEBORG  I  MALMÖ

BESTÄLL VÅRA MENYER SOM TAKE-AWAY. BARA ATT VÄRMA UPP I UGNEN.
595,- FÖR EN 3-RÄTTERS MIDDAG

BOKAD DIN NYÅRSMIDDAG HOS OSS - FÄRDIG 3-RÄTTERS MENY - BARA ATT VÄRMA UPP

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

BEHÖVER DU PERSONAL TILL RESTAURANGEN - VI ORDNAR MED DIN BEMANNING

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

TEAMBUILDING MED RENT A CHEF - LAGA MAT MED DINA KOLLEGOR

Vill du stärka teamet och öka gemenskapen mellan kollegorna? Matlagning som teambuilding aktivitet är utmärkt för att svetsa samman ett team och stärka samarbetet som grupp. Laga mat på plats i någon av våra matstudios, koppla upp er på distans eller låt våra professionella kockar komma till era lokaler. Läs mer om vad vi kan erbjuda och boka enkelt online.

LÄS MERBOKA

BOKA VÅR 3-RÄTTERS NYÅRSMIDDAG - PREPPAT AV VÅRA KOCKAR, BARA ATT VÄRMA UPP

Funderar du på hur du ska lösa din nyårsmiddag. Vi löser det åt dig. Boka vår 3-rätters nyårsmiddag istället. Bara att värma upp och tydliga instruktioner följer med. Hämta hos oss eller beställ en utkörning från oss.

LÄS MERBOKA

DET HÄR ÄR RENT A CHEF

Vi gissar att det är för att du letar efter en matlagningsaktivitet eller vill hyra en kock hemma för en middag eller kanske beställa catering? Isåfall har du kommit helt rätt.

Vi på Rent a Chef har mer än 20 års erfarenhet inom matbranschen och är väldigt måna om de råvaror och tillagningsmetoderna vi använder oss av.

Vi erbjuder bland annat sushiskola, fine dining, grillkurser med mera.

Kontakta oss gärna för vidare information om du vill boka eller veta mer om någon kurs.

KONFERENS & MÖTEN

 

Våra matstudios är självklart lämpade för konferens och möten. Varför inte kombinera en konferens med en matlagningsaktivitet?

Vi har all den utrustning som krävs för en professionell konferens eller möte.

Om du vill ha lunch och middag istället för en matlagningsaktivitet går det också bra.

Kontakta oss gärna med dina önskemål så ska vi göra vårt bästa för att förverkliga dem.

Är du intresserad av att gå en matlagningskurs så spana in vårt utbud av olika matlagningskurser.

MATSTUDIO I STOCKHOLM, GÖTEBORG & MALMÖ

Vi har matstudio i Stockholm, Göteborg & Malmö där vi gärna lagar mat med dig som privatperson eller tillsammans med dina kollegor.

Våra studios ligger centralt i varje stad, inte längre än 10 minuter med bil från centralstation.

Här ordnar vi allt från matlagningskurser, vinprovningar till dopfester, födelsedagsmiddag eller någon rolig temafest.

Om du vill hyra lokalen som en festvåning, eventlokal eller produktlansering går det självklart också bra.

LAGA MAT MED KOLLEGORNA

 

Att laga mat tillsammans är en perfekt aktivitet för team-building, kick-off eller som en aktivitet istället för att gå på restaurang. Hos oss lagar du mat med en professionell kock som är duktig på att lära ut sina kunskaper. Hos oss lagar vi en tre- eller fyrarättersmiddag som vi sedan avnjuter med passande dryck.

Det är viktigt för oss att våra gäster lär sig något. Så passa gärna på att fråga kockarna om allt du vill veta om professionell matlagning.

KOCK HEMMA

 

Med en kock hemma förvandlas ditt kök och ditt matbord till en restaurang för en kväll. Du väljer själv rätter från vår meny som består av säsongens råvaror, så långt som möjligt ekologiska och närproducerade. Kocken dyker upp två timmar före middagen och förbereder allt i ditt kök.

Antingen är du med och snappar upp en massa professionella tips och hemligheter från restaurangvärlden, eller så lutar du dig tillbaka och njuter av dofterna från köket.

 

 

DIGITAL COOKALONG

 

Vill du laga mat med kollegorna digitalt? Vi kan ordna med en digital cookalong där ni står hemma och lagar en god meny tillsammans med vår kock i vår studio via Zoom eller någon annan plattform.

Rent A Chef

Vi hyr ut professionella kockar till både privatpersoner och företag för middagar, företagsevent, mässor och matlagningskurser

Matlagningskurs

Att laga mat tillsammans är en perfekt företagsaktivitet för team building eller en kick off. Umgås, laga mat och snappa upp lite tips från kocken.

Katering

Vår catering är lite annorlunda. Vi lagar allting från grunden och är mån om att så mycket som möjligt av vår mat är Kravmärkt eller ekologisk.

Untitled-5_03

Vi har matlagningsstudios i Stockholm, Göteborg, Malmö och Visby. Vi har samarbetspartners i många andra städer och ett kocknätverk som täcker hela Sverige.

Vi gör matlagningsaktiviteter tillsammans med professionella kockar. Du kan komma till oss med dina kollegor eller vänner och laga en trerättersmiddag tillsammans. Perfekt aktivitet som kick off eller team building. Våra kockar kan också komma till dig på en privat middag eller evenemang med ditt företag.  Vi håller också olika matlagningskurser, både på distans och personligen i vår matstudio. Om du är intresserad av en matlagningskurs, hyra matstudio eller Julbord m.m. Kontakta oss på info@rentachef.com

Copywright Adlimina AB 2021