HYR EN GOURMETKOCK

Få en lyxmiddag lagad och serverad av en professionell kock

[contact-form-7 id=”2167″ title=”Landningsida”]

Vi upplever samarbetet med Rent a Chef som mycket smidigt och positivt. De är lyhörda för våra önskemål och levererar matupplevelser av hög kvalité till våra kunder.

Elin Berggren

Fd. Marknadschef, Live It AB

Laga mat tillsammans med våra kockar

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevent. Vi har matlagningsstudior i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Gotland och Dalarna. Där lagar vi mat tillsammans med kockar och gäster. En utmärkt aktivitet för kick off, team building eller kundvård. Det sistnämnda är ett mycket uppskattat sätt att lära känna sina kunder på ett lättsamt och välsmakande sätt.

Vi hyr också ut kockar för privata middagar och olika typer av företagsevenemang. Till exempel mässor, fester, mingel och kundaktiviteter. På våren och försommaren är det till exempel väldigt populärt att hyra en kock som grillar och dukar upp en grillbuffé.

Hyr en kock av oss

Priserna varierar lite beroende var i Sverige vi befinner oss. Även menyn varierar eftersom vi så långt som möjligt använder oss av lokala råvaror. När vi skickar ut kockar tar vi en serviceavgift och ett kuvertpris. När våra gäster kommer till oss har vi ett paketpris som inkluderar en trerättersmeny, fördrink med tilltugg och ett dryckespaket.

Självklart hanterar vi alla typer av allergier och intoleranser. Även de som av religiösa eller andra skäl inte kan eller vill äta vissa råvaror har vi alltid alternativ. Hos oss är alla välkomna.

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsaktiviteter. Vi har matlagningsaktiviteter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder matlagningsaktiviteter, matlagningstävlingar. matlagningsevent, hyrkockar, kock hemma, kock på företaget, laga mat med kockar, kick off, team building och andra typer av aktiviteter och företagsaktiviteter som hör till matlagning.

Copywright Adlimina AB 2021