Konferens

Har du frågor?

Fullt utrustad konferenslokal nära city

Man ska aldrig fatta avgörande beslut på fastande mage. Därför är en konferens i våra lokaler synnerligen lämplig. Våra lokaler är centralt belägna i Stockholm, Göteborg och Malmö och har all utrustning du behöver. Förutom trådlöst internet finns så klart RGB-kanon, projektor, whitescreen och blädderblock och annan utrustning som behövs vid en konferens.

Du och dina kollegor har ett avskilt rum där ni kan vara ostörda. Våra lokaler är stora och ljusa och vi har alla tänkbara möjligheter för förtäring. Se prislistan nedan. Att avsluta sin konferens med aktiv matlagning är en populär team buildingaktivitet. Det innebär att ni lagar mat tillsammans med våra kockar. Beroende på ur lång tid konferensen tar kan ni välja mellan att laga en, två eller trerättersmeny. Vi har egna säsongsmenyer att välja bland men vi kan så klart anpassa oss efter de önskemål ni har.

Vi hanterar alla typer av allergier och intoleranser. För veganer och vegetarianer har vi så klart alternativ. För de av våra gäster som av religiösa eller andra skäl inte äter till exempel fläsk byter vi mot andra råvaror.

Konferens med stort utbud av förtäring

Du väljer själv om ni bara vill ha maten serverad eller om ni vill vara med och laga den med våra kockar. Det sistnämnda passar bra som en team buildingaktivitet. Vi har en mängd specialanpassade menyer i våra konferenspaket. Ta till exempel gärna en titt på våra bufféer (länk). Vi kan till exempel rekommendera våra smörrebröd som är väldigt populära.

Vi erbjuder dessutom möjlighet att filma konferensen. Om till exempel delar av konferensen angår fler än konferensdeltagarna kan vi antingen sända live eller redigera filmen så att just de delar som angår fler än deltagarna kan visas.

Du är så klart alltid välkommen att höra av dig till oss så diskuterar vi fram en bra lösning för just din konferens.

50 personer i biosittning eller 30 personer vid skolsittning

6000:- Heldag
4000:- Halvdag

 

Chefs Club Plats för 16 personer vid avlångt bord

4500:- Heldag
3500:- Halvdag

 

Chambre Separee Plats för 6-8 pers vid runt bord

4500:- Heldag
3500:- Halvdag

 

Konferenspaket 1 Kaffe med kondisbit, mineralvatten, nötter/nyttigt snacks och frukt

90:- Person

 

Konferenspaket 2 heldagspaket inklusive serverad lunch för- och eftermiddagskaffe med kondisbit, mineralvatten och frukt

220:- Person

 

Förtäring

Kaffe 20:- /person
Kondis (kanelbulle, etc) 25:- /person
Mineralvatten 20:- /person
Konferensgodis 20:- /person
Frukt 20:- /person
Nötter / nyttiga snacks 20:- /person
Dagens lunch, dryck och kaffe 125:- /person

Alla priser ex.moms

Middag eller matlagningskväll efter offert

Trådlöst internet finns i lokalen

Vi upplever samarbetet med Rent a Chef som mycket smidigt och positivt. De är lyhörda för våra önskemål och levererar matupplevelser av hög kvalité till våra kunder.

Elin Berggren

Fd. Marknadschef, Live It AB

185114-chef-food-restaurant-streamline

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

185119-eat-food-fork-knife-streamline

Copywright Adlimina AB 2021