HYR EN GOURMETKOCK

Få en lyxmiddag lagad och serverad av en professionell kock
[contact-form-7 id=”2167″ title=”Landningsida”]

Vi upplever samarbetet med Rent a Chef som mycket smidigt och positivt. De är lyhörda för våra önskemål och levererar matupplevelser av hög kvalité till våra kunder.

Elin Berggren

Fd. Marknadschef, Live It AB

Laga mat tillsammans som kick off eller team building

Hos oss lagar du och dina kollegor eller vänner mat tillsammans med våra kockar. Det är en perfekt aktivitet för till exempel team building, kick off, kundaktivitet eller bara ha trevligt tillsammans. Du och din grupp får tillsammans laga en trerättersmiddag och dricka passande viner till det. För de som inte dricker alkohol väljer vi alkoholfria alternativ som lyfter smakerna på maten. Vi hyr in oss i lokaler över hela Stockholm. Om du vill hålla till i Kista hyr vi in oss på restaurang Tastory.

Kvällen börjar med att kocken går igenom menyn och ger lite tips om hygien och annat som hör den professionella matlagningen till. Under tiden tar du en fördrink med tilltugg. Sedan delas ni in i tre grupper. En grupp för varje rätt.

 

Kontakta oss på info@rentachef.com eller ring 08 – 661 80 15.

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsaktiviteter. Vi har matlagningsaktiviteter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder matlagningsaktiviteter, matlagningstävlingar. matlagningsevent, hyrkockar, kock hemma, kock på företaget, laga mat med kockar, kick off, team building och andra typer av aktiviteter och företagsaktiviteter som hör till matlagning.

Copywright Adlimina AB 2021