Möhippa och svensexa med matlagning

Det är många som kommer till oss och har svensexa eller möhippa. Kanske är det så populärt eftersom vi har minst lika kul som gästerna. Kort sagt gillar vi svensexor och möhippor och har därför ett specialpris. En möhippa eller svensexa med aktiv matlagning kostar 1295,-  per person. Bara för att vi tycker det är så kul med just möhippa, svensexa eller svenhippa. Om ni inte orkar vara med och laga maten kan ni låta kocken sköta jobbet och då är kuvertpriset från 695,- per person.

En svensexa eller möhippa hos oss är detsamma som aktiv matlagning eller kockarnas kamp. En aktivitet där man lagar en trerättersmiddag tillsammans. När ni kommer hit välkommas ni med en välkomstdrink*. Därefter delas ni in i tre grupper som lagar förrätt, varmrätt och dessert. Efter att ni lagat färdigt äter ni tillsammans. Här kan du läsa mer om aktiv matlagning och kockarnas kamp.

*om ni har bokat vinpaketet. Gäller inte om ni bokar en matlagningsaktivitet i hemmet.

Laga mat tillsammans på möhippan eller svensexan

Vi kan också komma hem till dig eller i en lokal du valt själv. Då tar vi med oss råvaror och den utrustning som eventuellt behövs och genomför aktiviteten på plats. Vi behöver ett normalutrustat kök. Inga konstigheter. Innan vi kommer skickar vi en lista med de redskap som vi behöver. Det som inte finns tar vi med.

Tanken är att allt du lagar med oss ska du kunna laga själv med råvaror från närmsta matbutik.  Du och dina vänner kommer att få laga hela middagen från grunden. Vi förbereder bara att råvarorna och de redskap som behövs finns. I grunden är vi ett utbildningsföretag och många av våra kockar är lärare. Passa därför på att fråga kocken så får du en massa trevliga kunskaper på köpet.

Inga allergier eller intoleranser är för svåra för oss. Inte heller specialkost för veganer, vegetarianer eller för de som till exempel inte äter fläsk. Under våra drygt tio år har vi varit med om det mesta. Dessutom är våra kockar seniora med många års erfarenhet från restauranger och skolor över hela världen.

För de som gillar att tävla har vi en variant på Aktiv Matlagning som vi kallar Kockarnas Kamp. Då delas gruppen in i två lag som tävlar mot varandra. Lagen får varsin låda med råvaror och en kock till sin hjälp. Ingen vet i förväg vilka råvaror som ska användas och lagen får komponera en trerättersmeny efter eget huvud. Efter två timmar läggs redskapen ner och ett vinnande lag utses av en enväldig domare.  Kockarnas Kamp kan självklart göras såväl i våra lokaler som hemma hos någon eller någon annanstans. Så länge det finns ett kök finns det en anledning till att tävla.

Vi upplever samarbetet med Rent a Chef som mycket smidigt och positivt. De är lyhörda för våra önskemål och levererar matupplevelser av hög kvalité till våra kunder.

Elin Berggren

Marknadschef, Live It

Har du frågor?

185114-chef-food-restaurant-streamline

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

185119-eat-food-fork-knife-streamline

Copywright Adlimina AB 2021