Rent a Chef Göteborg

Med Rent a Chef Göteborg kan du bland annat laga mat med professionella kockar, ha kock hemma eller catering. Scrolla nedåt eller välj i menyn ovan för att hitta lokala erbjudanden, menyer och priser.

Laga mat tillsammans

Vi erbjuder en trevlig matlagningskväll

Att laga mat tillsammans stärker relationer med personal och kunder och är dessutom en teambuildande aktivitet. Med menyer och kocktips från restaurangvärlden lagar ni tillsammans med våra professionella kockar en fantastisk god måltid som ni sen äter tillsammans med väl valda drycker.

Vi är dessutom mobila och kan ta med oss nödvändig köksutrustning, så evenemanget kan äga rum nästan vart som helst.

“Matlagning är en lättsam aktivitet som hjälper dig stärka relationen till anställda och kunder.”

När vi träffas hälsar kocken alla välkomna och berättar om kvällens upplägg samtidigt som alla deltagare får varsin amuse-bouche och välkomstdrink. Sedan delas ni in i olika matlag och får varsitt recept att följa. Vår kock hjälper även till med tips och hjälper er att tillsammans skapa en trerättersmeny. Detta brukar ta omkring 1,5–2 timmar beroende på meny. Ni avnjuter sedan maten tillsammans med väl valda drycker.

Möjligheten finns att välja alternativa menyer om någon i sällskapet är vegetarian eller har allergier.

Pris och vad som ingår
1295 kr per deltagare + moms.

Minsta antal deltagare för denna aktivitet är 12 personer.

I aktiviteten ingår en kock, alla råvaror för en trerätters middag alternativt en buffé och lokal.

Till våra menyer finns vinpaket att köpa, väl utvalda av våra sommelierer

Avvikelser kan förekomma i prisbilden vid högt deltagarantal.

Se gärna våra villkor för mera information.

Kock hemma

HYR EN KOCK FÖR EN LYXMIDDAG HEMMA

Hyr en av våra kockar som kommer hem till dig och lagar en meny som ni tillsammans kommit överens om. Allt som behövs är ett vanligt konsumentkök, saknas något i köket kan vi ta med detta. Du handlar dryck och dukar bordet själv, men vi ger gärna rekommendationer på vilken dryck som passar.

“Skapa en lyxig känsla i ditt hem genom att hyra hem en kock som lagar maten från grunden.”

All mat lagas från grunden i ditt kök och givetvis använder kocken sig gav de bästa råvarorna. Du får gärna vara med under matlagningen och lära dig kockens knep och hemligheter från restaurangvärlden. Men du kan även luta dig tillbaka och bara njuta av dofterna och att bli serverad en utsökt måltid som tillagats av en av våra professionella kockar.

Efter middagen kan du bara koppla av medan kocken tar hand om all disk och städar efter sig i köket.

Catering

Vi kallar vår catering för Live Catering. Det innebär att en kock är med hela vägen och kvalitetssäkrar processen, från val av råvaror till presentation av maträtterna. Vi specialanpassar efter dina behov och önskemål och om du skulle sakna inspiration hjälper vi dig att välja en catering som passar just ditt evenemang.

Vi erbjuder catering för ett flertal tillfällen, du kan annat beställa catering för tillfällen när du önskar

  • Mingelmat
  • Bufféer
  • Festmenyer
  • Student
  • Bröllop
  • Växtbaserad mat
  • Julcatering
  • Nyårscatering

Klicka här för att läsa mer om våra cateringerbjudanden, se våra menyer och beställa direkt via siten.

Matlagningskurser

Övergripande information om kurserna här

Lär dig göra egen sushi

Laga sushi tillsammans med någon av våra sushikockar på Rent a chef i Göteborg.

Under kursen går ni på djupet i hur man tillagar sushiriset, hanterar fisken och sätter ihop de olika såserna. Ni får även lära er att göra snygga upplägg.

Vi ses på Brand Design Center på Sofierogatan 3 G i Göteborg

måndagen den 25 oktober 18.00.

 Pris 1095kr per person.

Fine Dining

Vill du lära dig matlagningsknep som stjärnrestaurangerna använder sig av för att lyfta maträtter till nya toppnivåer? Denna kväll får ni laga en fyra rätters lyxmiddag tillsammans med den mycket meriterade kocken Sebastian Weil.

Sebastian har bland annat arbetat på Sjömagasinet, restaurang Lux, ett antal Michelinrestauranger i England, Göteborg och Stockholm och dessutom varit kökschef samt startat upp ett flertal av Avenyfamiljens restauranger i Göteborg.

Missa inte denna kväll med Fine Dining tillsammans med den mycket meriterade kocken Sebastian Weil

Vi ses hos Brand Design Center på Sofierogatan 3 G i Göteborg söndagen den 25 oktober

Pris 1095kr per person

Presentkort

GE BORT EN SMAKRIK UPPLEVELSE SOM PRESENTKORT

Att ge bort en upplevelse är alltid uppskattat. Vi erbjuder presentkort där du antingen kan ge en matlagningskurs eller att man kan hyra en kock

Event

VI HJÄLPER DIG FRÅN START TILL MÅL
Text om event
Beställningsvillkor

ORDERBEKRÄFTELSE

Vid varje bokning skickar vi en orderbekräftelse via e-post, för att eliminera risken för missförstånd önskar vi bekräftelse via e-post i retur.

Det är kundens ansvar att ha förståelse för vilket pris som gäller. Om det finns några frågor gällande pris ska kunden höra av sig och försäkra sig att priset stämmer enligt överenskommelse. Om ingenting är sagt är det de priser som vi presenterar på hemsidan www……..som gäller.

BETALNINGSVILLKOR

Privat: Betalning på plats via Swish eller via bankgiro senast tre bankdagar innan utfört uppdrag.

Företag: Moms tillkommer om ingenting annat är överenskommet. Betalning sker mot faktura om 10 dagar netto med 25% förskottsbetalning och resterande efter avslutat uppdrag om kund inte har kommit överens om någonting annat innan utfört event. Eventuella reklamationer ska inkomma senast 5 dagar efter utfört event annars debiteras hela beloppet.

SWISH: 123 157 24 86

AVBOKNING

Avbokning eller ändring av bokning är kostnadsfritt möjligt senast 8 dagar innan, därefter debiteras en kostnad för tid och råvaror. Vid avbokning senast 5 dagar innan debiteras 50% av beloppet och senast 48 timmar innan 100% av beloppet.

Copywright Adlimina AB 2021