LAGA MAT I GRUPP

Stig in i den professionella kockvärlden och lär dig knep och hemligheter. Vi erbjuder matlagningskurser med olika teman – allt från Hell’s Kitchen och Sveriges Mästerkock till gedigna kurser där du får lära dig hantverket bakom exempelvis korv, pasta eller paella. Kurserna passar lika bra oavsett om du kommer som privatperson på någon av våra temakurser eller med jobbet på kick-off eller teambuilding. Kurserna äger rum i någon av våra matlagningsstudios eller hemma i ditt eget kök.

MÖHIPPA & SVENSEXA

Anordna en oförglömlig möhippa eller svensexa i en av våra exklusiva matstudios. De flesta tjänster går att specialanpassa för ändamålet men Aktiv Matlagning är helt klart vår favorit.

KOCK HEMMA

Med en kock hemma förvandlas ditt kök och ditt matbord till en restaurang för en kväll. Du väljer själv rätter från vår meny som består av säsongens råvaror, så långt som möjligt ekologiska och närproducerade. Kocken dyker upp två timmar före middagen och förbereder allt i ditt kök. Antingen är du med och snappar upp en massa professionella tips och hemligheter från restaurangvärlden, eller så lutar du dig tillbaka och njuter av dofterna från färska kryddor brässeras tillsammans med de andra exklusiva råvarorna. Med en kock hemma får du en matupplevelse som varken du eller dina eventuella gäster kommer att glömma i första taget. Självklart kan alla våra tjänster anpassas till hemmiljö.

BRÖLLOP

Vi tar ytterst allvarligt på bröllop. Det är den största dagen i många människors liv och allt måste vara perfekt. Vi är glada över att ha en lång och bred erfarenhet av att ge brudparet en oförglömlig fest. Vi ordnar med allt från mat till personal och dukning. Kontakta vår bröllopskoordinator för ett förberedande möte.

KONFERENS

Det kan vara lite speciellt att ha konferens i våra centralt belägna lokaler. Förutom att vi har all utrustning du behöver kan du kombinera konferensen med en matlagningskurs. Då kan du passa på att snappa upp ett och annat tips från den professionella restaurangvärlden. Våra menyer är anpassade efter hur mycket tid som kan avsättas till matlagning. Allt från en enkel champagnerisotto till trerättersmenyer med utvalda drycker.

KOCKARNAS KAMP

Det här är aktiviteten som kombinerar lek, tävling och smakupplevelser på allra bästa sätt. Deltagarna delas in i två lag som tävlar mot varandra i matlagning. Till sin hjälp har grupperna en låda med råvaror och en kock. Lagen bestämmer själva hur de vill laga en trerättersmeny av råvarorna. När två timmar har gått lägger lagen ner sina knivar och presenterar sina rätter för juryn. Efter att middagen är avnjuten ger juryn sin bedömning och utser ett vinnande lag som får ta emot ett litet pris. Välkommen till en ädel och smakfull tävlan.

PRESENTKORT

Ge bort en kock eller kurs som presentkort till en vän eller kollega. Den perfekta presenten till den som redan har allt!

 

Boknings- & Prisförfrågan

15 + 14 =

Har du frågor?

FRÅN AKTIV MATLAGNING TILL VINPROVNING

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Vi upplever samarbetet med Rent a Chef som mycket smidigt och positivt. De är lyhörda för våra önskemål och levererar matupplevelser av hög kvalité till våra kunder.

Elin Berggren

Fd. Marknadschef, Live It AB

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.