TJÄNSTER - HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Teambuilding, kickoff. Lär dig laga mat tillsammans med teamet.

 

Rent a Chef erbjuder flera olika tjänster med fokus på matlagning. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Vi har tre stycken matstudios dit ni är välkomna för att ta del av vår kunskap. 

 

Vi tillhandahåller allt från matlagningskurser, hyra en kock, catering, fine dining, barnkalas, konferenser, mässor och produktlansering. 

 

 Överraska familjen med en egen kock hemma eller ta med dig företaget på en kickoff eller teambuilding och lär er laga mat hos oss! Här nedan kan du läsa mer om våra olika tjänster.

LAGA MAT I GRUPP

Lär dig laga mat

Stig in i den professionella kockvärlden och lär dig en del trix och hemligheter. Vi erbjuder matlagningskurser med olika teman – allt från Hell’s Kitchen och Sveriges Mästerkock till gedigna kurser där du får lära dig hantverket bakom exempelvis korv, pasta eller paella. Kurserna passar lika bra oavsett om du kommer som privatperson på någon av våra temakurser eller med jobbet på kick-off eller teambuilding. Kurserna äger rum i någon av våra matlagningsstudios eller hemma i ditt eget kök.

Laga mat tillsammans i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Aktiv matlagning i vår matstudio 1395 kr inklusive amuse, 3-rätters middag, kock, kurs och studio.

Aktiv matlagning hos dig eller på företaget 895 kr per person.  En serviceavgift på 3000 kr tillkommer

MÖHIPPA & SVENSEXA

Det är många som kommer till oss och har svensexa eller möhippa. Ofta har vi flera samtidigt. Det brukar bli minst sagt intressant. Kanske är det så populärt eftersom vi har minst lika kul som gästerna. Kort sagt gillar vi svensexor och möhippor och har därför ett specialpris. En möhippa eller svensexa med aktiv matlagning kostar 1050 SEK per person mot normalt 1595 SEK. Bruden och brudgummen får en present av oss som ett litet minne av en av de viktigaste dagarna i livet. Vi åker även till svensexan eller möhippan om det funkar bättre. Kom gärna förbi eller slå en signal så kan vi prata om det perfekta upplägget för just din svensexa eller möhippa.

CHEF'S TABLE

Umgås med kocken och de andra gästerna medan kocken lagar maten. Passa samtidigt på att ställa alla frågor du har om hur man får till den perfekta middagen eller mingelsnitten.

MÄSSA

Aktiviteter av olika slag ökar alltid trafiken till en mässmonter. Hyr in en kock och bjud dina besökare på något extra för både ögat och smaklökarna. Dessutom får dina besökare ett mässminne som skiljer sig en smula från mintgodis och pennor med tryck.

BARNMATLAGNING

Vill ditt barn lära sig att laga mat? Vi vill ta vara på barns kreativitet och entusiasm i köket och bjuder därmed in till barnmatlagning i gastronomins tecken. Kalaset börjar med festbubbel och övergår sedan i en matlagningskurs där barnen tillsammans med en kock får laga en trerättersmeny.

KICKOFF
En kickoff är ju i viss mån en nystart, man kanske kommer tillbaks efter semestern och vill rivstarta sitt team och sina kollegor med ett kul event för att alla skall svetsas samman igen efter en tid isär.

Här på Rent a Chef vet vi precis hur vi skall få till det så att alla trivs. Oavsett om det är så att vi lagar maten åt er och levererar den eller om vi kommer till er och lagar maten eller sist men inte minst. Ni kommer till oss och lagar mat i vår matstudio.

Här lagas det mat med erfarna kockar och alla får laga mat tillsammans om man väljer det.
En kickoff skall ju vara rolig och vi har inte glömt hur man gör, ibland delar vi in deltagarna i olika lag så att de får laga olika delar, exempelvis ett lag gör förrätt, ett annat gör varmrätt osv.
Hur ni väljer att iscensätta det är helt upp till er, vi ser till att er kickoff blir rolig, inspirerande och framförallt smakrik.

Kontakta oss här.

HYR EN KOCK

Hyr en kock hemma

När du hyr en kock hem till dig förvandlas ditt kök och ditt matbord till en restaurang för en kväll. Du väljer själv rätter från vår meny som består av säsongens råvaror, så långt som möjligt ekologiska och närproducerade. Kocken dyker upp två timmar före middagen och förbereder allt i ditt kök. Antingen är du med och snappar upp en massa professionella tips och hemligheter från restaurangvärlden, eller så lutar du dig tillbaka och njuter av dofterna från färska kryddor brässeras tillsammans med de andra exklusiva råvarorna. Med en kock hemma får du en matupplevelse som varken du eller dina eventuella gäster kommer att glömma i första taget. Självklart kan alla våra tjänster anpassas till hemmiljö.

Laga mat med en kock hemma

Hyra en lock hemma 750 kr per kuvert samt en serviceavgift på 3000 kr för kock och transport. Priserna kan variera från stad till stad.

BRÖLLOP

Vi tar ytterst allvarligt på bröllop. Det är den största dagen i många människors liv och allt måste vara perfekt. Vi är glada över att ha en lång och bred erfarenhet av att ge brudparet en oförglömlig fest. Vi ordnar med allt från mat till personal och dukning. Kontakta vår bröllopskoordinator för ett förberedande möte.

KONFERENS

Man ska aldrig fatta avgörande beslut på fastande mage. Därför är en konferens i våra lokaler synnerligen lämplig. Våra lokaler är centralt belägna i Stockholm, Göteborg och Malmö och har all utrustning du behöver för en lyckad konferens. Du och dina kollegor har ett avskilt rum där ni kan vara ostörda. Du väljer själv om ni bara vill ha maten serverad eller om ni vill vara med och laga den med våra kockar. Det sistnämnda passar bra som en team buildingaktivitet. Vi har en mängd specialanpassade menyer i våra konferenspaket. Hör gärna av dig så ordnar vi något som passar till just din konferens.

Foodlab Plats för 50 personer i biosittning eller 30 personer vid skolsittning.

6000:- Heldag
4000:- Halvdag

 

Chefs Club Plats för 16 personer vid avlångt bord.

4500:- Heldag
3500:- Halvdag

 

Chambre Separee Plats för 6-8 pers vid runt bord.

4500:- Heldag
3500:- Halvdag

 

Konferenspaket 1 Kaffe med kondisbit, mineralvatten, nötter/nyttigt snacks samt frukt.

90:- Person

 

Konferenspaket 2 heldagspaket inklusive serverad lunch för- och eftermiddagskaffe med kondisbit, mineralvatten samt frukt.

220:- Person

 

Förtäring

Kaffe 20:-/person
Kondis (kanelbulle, etc) 25:-/person
Mineralvatten 20:-/person
Konferensgodis 20:-/person
Frukt 20:-/person
Nötter/nyttiga snacks 20:-/person
Dagens lunch, dryck och kaffe 125:-/person

 

Alla priser ex. moms.

Middag eller matlagningskväll efter offert

Trådlöst internet finns i lokalen.

DRYCKESPROVNING

Vinprovning eller cocktailkväll?

Upplev en nischad provning i vår exklusiva matstudio. Vi erbjuder allt ifrån cocktailprovning där ni lär er historien bakom cocktailepoken samt får blanda egna drinkar och vinprovning där ni får smaka och öka era kunskaper inom vin och druvor till alla tänkbara matprovningar.

TEAMBUILDING

Vill du stärka teamet? Öka gemenskapen mellan kollegorna?
Vi erbjuder teambuilding i köket, både på plats i vår matstudio och via internet på distans där alla kan koppla upp sig och laga mat tillsammans i sina egna kök. Alltid med en av våra erfarna kockar som instruktör.

Teambuilding har visat sig vara en mycket bra metod för att svetsa samman ett team för att få alla att dra åt samma håll och på så vis också öka produktiviteten i företag, sportlag eller andra verksamheter som kräver samarbete.

Vi här på Rent a Chef är vana att organisera teambuilding-event i Stockholm, Göteborg & Malmö, där folk jobbar i lag för att laga mat. Ett lag kanske jobbar med förrätt medan ett andra lag jobbar med varmrätt och ett tredje lag jobbar med dessert. På så vis får alla samarbeta och delta i olika moment som syftar till att svetsa dem samman. Det många inte vet är att ett restaurangkök ofta är en väloljad maskin där alla har sin plats och och alla förväntas leverera sin del på utsatt tid.

Vi tycker dock att man skall ha kul tillsammans också och därför är vår teambuilding anpassad efter att få folk att umgås och skratta med kollegorna.
Till sist avrundar vi ju med en härlig middag och lite dryck vilket också är en form av teambuilding.

Kontakta oss här.

KOCKARNAS KAMP

Det här är aktiviteten som kombinerar lek, tävling och smakupplevelser på allra bästa sätt. Deltagarna delas in i två lag som tävlar mot varandra i matlagning. Till sin hjälp har grupperna en låda med råvaror och en kock. Lagen bestämmer själva hur de vill laga en trerättersmeny av råvarorna. När två timmar har gått lägger lagen ner sina knivar och presenterar sina rätter för juryn. Efter att middagen är avnjuten ger juryn sin bedömning och utser ett vinnande lag som får ta emot ett litet pris. Välkommen till en ädel och smakfull tävlan.

Kockarnas Kamp i vår matstudio 1595 kr

Kockarnas Kamp “hemma hos” 1095 kr. En serviceavgift på 3000 kr tillkommer för kock och transport

CATERING

Beställ catering

Vi hjälper till att leverera mat för alla tillfällen, både till privatpersoner och företag. Vi erbjuder catering för både luncher, middagar, event, konferenser och olika festligheter alla dagar i veckan.

Vi erbjuder catering av högsta kvalité med ekologiska råvaror så långt det går, närproducerat och kravmärkt på allt som importerats.

Vi kallar vår catering för Live Catering. Det innebär att en kock är med hela vägen och kvalitetssäkrar processen, från val av råvaror till presentation av maträtterna. Vi specialanpassar cateringen efter dina behov och önskemål. Om du skulle sakna inspiration hjälper vi dig att välja en catering som passar just ditt evenemang.

Vi har flera olika menyer att välja mellan och olika teman från flera länder. Vi erbjuder en kock från just det landet som gör bufférna. Det går även få ”walking-dinner” där man kan få flera rätter på assiette istället. Vi skapar teman runt hela buffén om så önskas och kan bistå med mycket annat kring er catering.

Vi erbjuder catering i Stockholm, Göteborg & Malmö 

Kontakta oss för att ta reda på mer!

WALKING DINNER

En Walking Dinner är en avslappnad middagsform och den perfekta mixen mellan mingel och middag! Gästerna får möjlighet att mingla samtidigt som kocken serverar och presenterar ett antal rätter på assietter. Rätterna kan varieras från småplock till större rätter.

EVENT

Ett event blir aldrig lyckat utan bra snittar. Vi har lång erfarenhet från alla typer av event och vet hur man komponerar de perfekta snittarna och den perfekta plockmaten. Självklart väljer vi ut passande dryck så ditt event blir en smakrik upplevelse. Vi har även en rad passande lokaler där ni kan planera era event. Allt från 6 personer och uppåt.

PRESSVISNING

Vi erbjuder exklusiva lokaler på en central adress för pressvisningar och liknande evenemang. Vi är flexibla vid bokning och kan både fixa kock, värdinna och tilltugg samt låter er ta med egen personal samt mat.

Copywright Adlimina AB 2021