Walking dinner

Avnjut en avslappnad middagsform perfekt balanserad mellan mingel och middag

En Walking Dinner är en avslappnad middagsform och den perfekta mixen mellan mingel och middag! Gästerna får möjlighet att mingla samtidigt som kocken serverar och presenterar ett antal rätter på assietter. Rätterna kan varieras från småplock till större rätter.

GÖR DITT NÄSTA FÖRETAGSEVENT TILL NÅGOT SPECIELLT

Med våra duktiga kockar som verkligen brinner för matlagning ger du ditt möte eller din konferens en extra touch som alla deltagare kommer uppskatta. Vi utgår från Stockholm, Göteborg och Malmö och reser upp till 30 km utan extra kostnad. Är din ”Walking Dinner” belägen längre bort än så tar vi ut viss ersättning.

 

 

MÖT NÅGRA AV DE KOCKAR DU KAN VÄLJA FÖR EN WALKING DINNER:

Stina Patetsos
Kock, Rent a Chef, Stockholm
Finalist i Sveriges Mästerkock 2013 och bloggare på Allt om Mat. Grekinna som älskar rampljuset och matlagning till många.

 

Ola Fagerstrand
Kock, Rent a Chef, Malmö
Svensk mästare som gillar dryga oljor och vassa knivar. Pratar gärna högt och lågt med glada gäster och brinner för helhet och glädje.

 

 

Har du frågor om hur en ”Walking Dinner” brukar se ut eller har du en egen idé om hur du vill ha det? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vi gör gärna precis som du vill eller så hjälper vi dig med idéer om du känner att du behöver inspiration. Du når oss enklast vi vårt kontaktformulär.

Copywright Adlimina AB 2021