Hyr hem en kock

Hyr hem en kock

Med en kock hemma förvandlas ditt kök och ditt matbord till en restaurang för en kväll. Du väljer själv rätter från vår meny som består av säsongens råvaror. Så långt som möjligt är råvarorna ekologiska och närproducerade. Kocken dyker upp två timmar före middagen och förbereder allt i ditt kök. Antingen är du med och snappar upp en massa professionella tips och hemligheter från restaurangvärlden eller så lutar du dig tillbaka och tar det lugnt tillsammans med dina gäster. Med en kock hemma får du en matupplevelse som varken du eller dina eventuella gäster kommer att glömma i första taget. Självklart kan alla våra tjänster anpassas till hemmiljö. Om du till exempel skulle bo på en ort som saknar en gourmetrestaurang kan du ta hem den till dig kort och gott.

Att hyra hem en kock är ett bekvämt och prisvärt alternativ till att gå på restaurang. I alla fall om man är ett sällskap på sex personer eller fler. Du slipper betala för taxi och ordna barnvakt. Drycken köper du själv och vet att de rekommendationer du får är tillförlitliga. Vi får enligt lag inte ta med oss alkoholhaltiga drycker och litar till fullo på det som Systembolaget rekommenderar.

Så här bokar du kock hemma

Skicka ett mail till info@rentachef.com. Där uppger du vilket datum och vilken tid ni vill äta, vilken adress vi ska till och fakturaadress. Sedan väljer du meny här på hemsidan. Välj en förrätt, en varmrätt och en dessert. Senast en vecka i förväg vill vi ha den informationen. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Pris för att hyra kock

Pris 750,- per kuvert* för en trerättersmeny samt en serviceavgift 4000,- I serviceavgiften ingår bland annat förberedelser, transport, inköp, disk och städning.

*Priserna kan variera beroende på stad samt om ni ändrar råvaror i befintlig meny. Även menyerna kan skiljas lite från stad till stad då vi värnar om vad som finns lokalt i området.

 

Hyr en kock till företaget

Födelsedagar, bröllopspresent, födelsedagspresent eller till exempel studentmottagning är typiska tillfällen då folk väljer att hyra hem en kock. Men det går så klart utmärkt att hyra en kock till företaget också. Antingen som en middag för en företagsgrupp eller som mingelbuffé när man bjuder kunder och samarbetspartners. Vi gör även aktiv matlagning på företag. Det är en trevlig aktivitet tillsammans med sina kollegor som en kick off eller team building. Här kan du läsa mer om aktiv matlagning (länk)

Vi behöver ett normalutrustat hemmakök. Inga konstiga maskiner eller annan specialutrustning. Det du inte har tar vi med oss. Till exempel mixerstav eller kastruller om det skulle vara brist på sådant.  Kocken har för det mesta med sina egna knivar.

Du kan välja en trerättersmeny från vår säsongsmeny. Vi har också bufféer som du hittar nedan. Det pasa bra om man till exempel ska ha ett mingel på företaget eller grillfest i trädgården. Självklart kan vi laga något annat efter dina egna önskemål om det skulle vara så.

Vi hanterar alla typer av intoleranser och allergier. Om någon är vegetarian eller vegan ordnar vi så klart det också. Några av våra gäster äter till exempel inte fläsk av religiösa skäl. Då har vi välsmakande alternativ.

Om du vill ha buffé kan du välja bland våra standardbufféer.  Till exempel Grillbuffé med kött, fågel, grönsaker och tillbehör. Italiensk buffé med läckerheter från Medelhavet. USA-inspirerad buffé med klassiska amerikanska tillbehör. Japansk buffé för den som gillar havets delikatesser. Karibisk buffé med spännande exotiska smaker. Svensk klassisk buffé från västkusten och så klart vår vegetariska buffé.

Hyr en kock i Göteborg, Malmö och Stockholm

– Våra områden

Skapa en minnesvärd matupplevelse genom att hyra kock i Göteborg, Malmö eller Stockholm. Oavsett om det är för en intim middag, företagsevent eller festlig tillställning, erbjuder våra erfarna kockar skräddarsydda menyer och förstklassig matlagning direkt hemma hos dig. Upplev smakfull lyx och bekvämlighet med vår kockuthyrnings och låt oss ta hand om alla detaljer medan du njuter av kulinariska höjdpunkter i ditt eget hem.

Vi upplever samarbetet med Rent a Chef som mycket smidigt och positivt. De är lyhörda för våra önskemål och levererar matupplevelser av hög kvalité till våra kunder.

Elin Berggren

Fd. Marknadschef, Live It AB

185114-chef-food-restaurant-streamline

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Copywright Adlimina AB 2021