Privat Julbord i vår Matstudio

Samla kollegorna eller vännerna för ett privat julbord i vår matstudio.

Slipp krogstöket och njut av ditt sällskap i privat miljö istället.

I dessa tider kan det vara lite svårt att samla ihop sig för julmiddag med teamet eller vännerna, vi här på Rent a Chef vill erbjuda ett alternativ till det så att ni kan känna er trygga och och ändå njuta av julmat.

Vi kan erbjuda såväl traditionellt julbord som jul-avsmakningsmeny av julmat som tillagats av våra professionella kockar för er på plats i studion. Vill ni dessutom delta i matlagningen och lära av våra kockar så går det också bra.

Du bestämmer själv vilken nivå ni vill lägga det på, från det traditionella till att ha en stjärnkock på plats.

Vi anpassar lokalens storlek efter hur många ni är och ser till att allt är rent och fräscht, läs mer här om hur vi jobbar med Covid-19
VIl ni hellre at vi kommer till er så kan vi lösa det också, vi har mobila kök som kan medföras till företag eller ert hem.

Tillsammans med våra professionella kockar får ni en fantastisk julmiddag eller lunch!

 

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Om du inte hittar din tjänst som du söker så kan vi nog hjälpa dig ändå. Hör av dig så löser vi ditt event.
Vi har kockar tillgängliga i stora delar av landet. Om du inte hittar din stad så kan vi säkert hjälpa dig ändå. Kontakta oss så hittar vi en lösning.
Antalet personer du har valt: 1

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Copywright Adlimina AB 2021