Laga mat med kollegorna

Laga mat med dina kollegor eller kunder. Ett perfekt event där du kombinerar ett team event eller kundmöte med god mat och intressanta viner

Kick-off med företaget

Det perfekta sättet att kicka igång säsongen. Ta en titt på vår meny och låt oss ordna med en upplevelse i smak och kunskap

Laga mat tillsammans med en kock

Aktiv matlagning är en aktivitet där du och dina vänner eller kollegor lagar mat tillsammans med våra kockar. Ni delas in i grupper som lagar förrätt, varmrätt och dessert. Vi har färdiga menyer men självklart går det bra att komponera en egen meny om så önskas. Vi utgår från säsongens råvaror och använder alltid ekologiska produkter av högsta kvalité.

Aktiv matlagning är perfekt som team buiding, kick off eller personalfest. När man lagar mat tillsammans lär man känna varandra mer och samarbetar under trevliga och välsmakande former. Väldigt många av våra gäster är just företag eller grupper av kollegor som vill umgås och samtidigt lära sig något under trevliga former.

Det brukar också vara väldigt uppskattat att laga mat tillsammans med sina kunder som en kundvårdsaktivitet. Vi har sett många bra exempel på det genom åren.

En variant av Aktiv matlagning är Kockarnas Kamp. Då delas ni in i två grupper som får varsin låda med råvaror och en kock till förfogande. Sedan gäller det att själva komponera en trerättersmiddag. Naturligtvis med hjälp av kocken. Efter två timmar läggs redskapen ner och en jury bedömer vilket lag som har lyckats bäst.

Så här bokar du matlagningsaktivitet

Skicka ett mail till info@rentachef.com. Där samlas alla bokningar. Det vi behöver veta är hur många som kommer, vilket datum och tid och vad ni vill laga. Menyn väljer du under ”meny” här på vår hemsida. Välj en förrätt, en varmrätt och en dessert. Vi behöver också veta vilken eventuell specialkost vi ska ta hänsyn till. Allergier, intoleranser, vegetarisk eller veganskt är inga problem. Inte heller om du inte vill äta fläsk eller något annat så ordnar vi det. Vi behöver all information senast en vecka innan ni kommer. Men boka gärna upp datumet i god tid. Det underlättar vår planering avsevärt.

Aktiv matlagning i vår matstudio 1495,- per person.
Minsta debitering 6000,-

Aktiv matlagning hos dig, 895,- per person. Serviceavgift 3000,- tillkommer.

 

En matlagningsaktivitet för alla företag

Det är ganska vanligt att några av våra gäster är allergiker eller intoleranta mot gluten eller laktos. Vi hanterar alla typer av specialkost. De som är vegetarianer eller veganer lagar till exempel egna rätter. Det brukar vara ett bra tillfälle för övriga att få en liten inblick i vegetarisk mat. Där finns mycket att lära sig.

Vi är glada över att alla våra kunder under de tolv år vi har funnits. Det har blivit många trevliga möten med människor. Från stora byggföretag och banker till små IT-konsultföretag och hantverksfirmor. När en chef har bokat en personalgrupp hos oss vet vi att flera i gruppen inte är så vidare intresserade av matlagning. Då brukar vi ordna kringaktiviteter som vinprovning, whiskyprovning, knivslipning och annat.

Vi vill att du ska få med dig kunskaper när du har varit hos oss. Trots att Aktiv Matlagning främst är en trevlig aktivitet har vi vår grund i kunskapsförmedling. Hos oss får du hacka lök, knäcka ägg och annat som hör till matlagning från grunden. Våra kockar hjälper till och vägleder. Några av dem är till och med lärare. Tveka inte att fråga om tips och råd.

Allt du gör hos oss ska du kunna göra hemma. Våra menyer är anpassade för att du ska kunna köpa råvaror i din matbutik och laga en festmåltid hemma till din familj och dina vänner.  Du behöver heller ingen komplicerad utrustning.

Du kommer att snappa upp många bra tips från det professionella restaurangköket.  Om du inte är intresserad av matlagning före du varit här kommer du garanterat vara det efteråt.

Våra kockar har lång erfarenhet av de bästa restaurangerna. Både i Sverige och utomlands. Du är helt trygg i deras händer när de lär dig laga till läckra rätter av fantastiska råvaror. Passa på att ställa alla frågor du vill ha svar på om mat och matlagning.

Vi har aktiv matlagning i vår matlagningsstudio i Stockholm. Vi finns även i Göteborg och Malmö. Men vi kan självklart komma till dig också. Oavsett om du vill vara hemma, på jobbet eller någon annanstans.

Aktiv matlagning är en trevlig aktivitet som avslutning på en konferens. Våra lokaler är fullt utrustade för både konferens och aktiv matlagning.

Vi upplever samarbetet med Rent a Chef som mycket smidigt och positivt. De är lyhörda för våra önskemål och levererar matupplevelser av hög kvalité till våra kunder.

Elin Berggren

Fd. Marknadschef, Live It AB

Att laga mat tillsammans med en kock är en väldigt uppskattad aktivitet som kick off, team building eller kundvård. Aktiviteten brukar ta mellan fem och åtta timmar beroende på hur trevligt man har det. Passa på att lära dig tips från kocken som du kan med dig hem om du själv ska laga mat till familj och vänner.

Copywright Adlimina AB 2021