Kockarnas kamp

Har du frågor?

Matlagningstävling som företagsaktivitet

Det här är aktiviteten som kombinerar lek, tävling och smakupplevelser på allra bästa sätt. Deltagarna delas in i två lag som tävlar mot varandra i matlagning. Till sin hjälp har grupperna en låda med råvaror och en kock. Lagen bestämmer själva hur de vill laga en trerättersmeny av råvarorna. När två timmar har gått lägger lagen ner sina knivar och presenterar sina rätter för juryn. Efter att middagen är avnjuten ger juryn sin bedömning och utser ett vinnande lag som får ta emot ett litet pris. Välkommen till en ädel och smakfull tävlan.

En variant på Kockarnas kamp är Aktiv Matlagning. Skillnaden är att gruppen delas in i tre lag som lagar förrätt, varmrätt och dessert efter recept. Menyn väljer man här. Läs mer om Aktiv matlagning här.

Kockarnas Kamp i vår matstudio 1595,-
Kockarnas Kamp hos er 895,-. Serviceavgift från 3000.

 

Tävla mot dina kollegor i matlagning

Kockarnas kamp är populärt bland de som vill kombinera tävling, lek och god mat. Om man vill lära sig mycket om matlagning på kort tid är det här den perfekta företagsaktiviteten. Fråga gärna kocken om hur man lagar råvarorna på bästa sätt och hur de passar ihop. Låt sedan fantasin flöda.

Det är ganska vanligt att några av våra gäster ärr allergiker eller intoleranta mot gluten eller laktos. Vi hanterar alla typer av specialkost. De som är vegetarianer eller veganer lagar till exempel egna rätter. Det brukar vara ett bra tillfälle för övriga att få en liten inblick i vegetarisk mat. Där finns mycket att lära sig.

Vi är glada över att alla våra kunder under de tolv år vi har funnits. Det har blivit många trevliga möten med människor. Från stora byggföretag och banker till små IT-konsultföretag och hantverksfirmor. När en chef har bokat en personalgrupp hos oss vet vi att flera i gruppen inte är så vidare intresserade av matlagning. Då brukar vi ordna kringaktiviteter som vinprovning, whiskyprovning, knivslipning och annat.

Allt du gör hos oss ska du kunna göra hemma. Våra menyer är anpassade för att du ska kunna köpa råvaror i din matbutik och laga en festmåltid hemma till din familj och dina vänner.  Du behöver heller ingen komplicerad utrustning.

Vi vill att du ska få med dig kunskaper när du har varit hos oss. Trots att Kockarnas Kamp främst är en trevlig aktivitet har vi vår grund i kunskapsförmedling. Hos oss får du lära dig hur man hackar och tillagar och grunderna i matlagning.. Våra kockar hjälper till och vägleder. Några av dem är till och med lärare. Tveka inte att fråga om tips och råd.

Du kommer att snappa upp många bra tips från det professionella restaurangköket.  Om du inte är intresserad av matlagning före du varit här kommer du garanterat vara det efteråt.

Våra kockar har lång erfarenhet av de bästa restaurangerna. Både i Sverige och utomlands. Du är helt trygg i deras händer när de lär dig laga till läckra rätter av fantastiska råvaror. Passa på att ställa alla frågor du vill ha svar på om mat och matlagning.

Vi har Kockarnas kamp i vår matlagningsstudio på Gärdet i Stockholm. Vi finns även i Göteborg och Malmö. Men vi kan självklart komma till dig också. Oavsett om du vill vara hemma, på jobbet eller någon annanstans.

Kockarnas kamp är en trevlig aktivitet som avslutning på en konferens. Våra lokaler är fullt utrustade för både konferens och aktiv matlagning.

Vi upplever samarbetet med Rent a Chef som mycket smidigt och positivt. De är lyhörda för våra önskemål och levererar matupplevelser av hög kvalité till våra kunder.

Elin Berggren

Fd. Marknadschef, Live It AB

 

 

Vi ordnar matlagningsaktiviteter, hyr ut kockar till privatpersoner och företag och deltar på mässor och andra event. En matlagningsaktivitet är perfekt som team building, kick off eller kundvård med dina kunder. Man umgås under trevliga former och gör något tillsammans kort och gott. Vi brukar kalla det smakfull bonding.

Copywright Adlimina AB 2021