Gunnar Frykfors är civilekonom och kock och startade Rent a Chef 2004. Hans filosofi är att skapa den perfekta balansen mellan grundsmakerna sött, salt, syra och beska. Gunnar är matentreprenör och den som ser till att gästerna får den bästa tänkbara upplevelsen av sitt besök hos oss.

Gunnar Frykfors

Kock och grundare, Rent a Chef, Stockholm

Robert Kleingeld är köksmästare på en KRAV-märkt lunchrestaurang i norra Stockholm. Han uppskattar utmaningarna i varje uppdrag, de fräscha råvarorna och trevliga matgästerna.

Robert Kleingeld

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Ola Fagerstrand är vår man i Malmö. Han är svensk mästare som gillar dryga oljor och vassa knivar. Ola pratar gärna högt och lågt med glada gäster och brinner för helhet och glädje. En kille man gärna rekommenderar för att han skapar gemyt och trevliga matupplevelser. Mer behövs inte.

Ola Fagerstrand

Kock, Rent a Chef, Malmö

Gunnar Erlandsson har lång erfarenhet både som kock och kökschef. Numera jobbar han som kocklärare och vet hur man ska hantera en grupp rent pedagogiskt. Han lagar gärna asiatisk mat med stora mängder chili. Gunnar älskar att fiska, tillaga fisken och slutligen äta den.

Gunnar Erlandsson

Kock, Rent a Chef, Stockholm

David Holzmann ansvarar för Rent a Chef i Dalarna. När han hade gått ut grundskolan flyttade han till Tyskland för att utbilda sig till kock. Efter att ha jobbat i hela Europa flyttade han hem till Sverige och Dalarna. Sedan dess har han bland annat hunnit tävla i Kockarnas Kamp och Köksmästarna på Kanal 5. På frågan om vilka som är Davids favoriträtter svarar han; – Det ska vara enkelt som gulasch eller schnitzel.

David Holzmann

Kock, Rent a Chef, Dalarna

Mats Westergren är vår mest rutinerade kock. Han föddes förra årtusendet och har upplevt det bästa av mat från både oljeplattformar, dagis och förträffliga restauranger. Mats berättar gärna sitt livs historia över en söt dessert. Den är värd att lyssna på. Livshistorien alltså.

Mats Westergren

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Jimi Karlsson är vår man på Gotland. Hans specialitet är nya spännande smaker vilket bland annat har lett till att han har utvecklat smaker på Gotlandssnus. Jimi har över tio års erfarenhet från fine diningrestauranger i Grekland, London och över hela Sverige. Han har dessutom utvecklat en oerhört het chilisås med namnet Evil Chefs. Givetvis odlad, tillverkad och paketerad för hand på Gotland.

Jimi Karlsson

Kock, Rent a Chef, Gotland

Vi hyr ut professionella kockar till privata tillställningar och företagsevent. Vi finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Gotland och Dalarna. Men vi kan naturligtvis ta oss till andra delar av landet om så önskas. Vi erbjuder dessutom matlagningskurser, matlagning tillsammans med våra kockar som en kick off eller team building eller en trevlig aktivitet. Till exempel i samband med en konferens eller annan aktivitet.