Här är ett urval av våra duktiga kockar med lång och bred erfarenhet från restauranger i hela världen. Är du intresserad att bli en i teamet? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Våra kockar

Vi har flera fantastiskt duktiga kockar som jobbar på Rent a Chef.
Vi hyr ut professionella kockar till privata tillställningar och till företagsevent.

Vi finns i både Stockholm, Göteborg, Malmö, Gotland och Dalarna.
Vi kan givetvis ta oss till andra delar av landet om önskemål finns.

Våra kockar erbjuder olika matlagningskurser. Vi erbjuder matlagning tillsammans med våra kockar som en kick off för ert företag eller en rolig aktivitet med vännerna!

Våra kockar jobbar även på olika event och lanseringar.
Kontakta oss för att hyra en kock till dina önskemål!

Hyr en kock

Laga mat med en kock hemma eller i en matstudio.
Läs mer om våra kockar nedan!

Gunnar Frykfors är civilekonom och kock. Han startade Rent a Chef 2004. Hans filosofi är att skapa den perfekta balansen mellan grundsmakerna sött, salt, syra och beska. Gunnar är matentreprenör och den som ser till att gästerna får den bästa tänkbara upplevelsen av sitt besök hos oss.

Gunnar Frykfors

Matentreprenör och grundare, Rent a Chef, Stockholm

Silvano ILardo upptäckte sin passion för mat 1996 när han påbörjade sina studier för att bli en professionell kock. Han är född och uppvuxen i den italienska staden Turin. Hans resa gick vidare till restauranger och hotell som Kempinsky Grand Hotel des Bains, El Bulli Hotel Hacienda Benazuza. Han blev köksmästare på restauranger som Komo Restaurant i Sevilla och Gordon Ramsay i London.

Silvano håller i våra italienska och spanska kurser och åker titt som tätt hem och är hemmakock hos våra gäster.

Silvano Ilardo

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Ola Fagerstrand är vår man i Malmö. Han är svensk mästare som gillar dryga oljor och vassa knivar. Ola pratar gärna högt och lågt med glada gäster och brinner för helhet och glädje. En kille man gärna rekommenderar för att han skapar gemyt och trevliga matupplevelser. Mer behövs inte.

Ola Fagerstrand

Kock, Rent a Chef, Malmö

Gunnar Erlandsson har lång erfarenhet både som kock och kökschef. Numera jobbar han som kocklärare och vet hur man ska hantera en grupp rent pedagogiskt. Han lagar gärna asiatisk mat med stora mängder chili. Gunnar älskar att fiska, tillaga fisken och slutligen äta den.

Gunnar Erlandsson

Kock, Rent a Chef, Stockholm

David Holzmann ansvarar för Rent a Chef i Dalarna. När han hade gått ut grundskolan flyttade han till Tyskland för att utbilda sig till kock. Efter att ha jobbat i hela Europa flyttade han hem till Sverige och Dalarna. Sedan dess har han bland annat hunnit tävla i Kockarnas Kamp och Köksmästarna på Kanal 5. På frågan om vilka som är Davids favoriträtter svarar han; – Det ska vara enkelt som gulasch eller schnitzel.

David Holzmann

Kock, Rent a Chef, Dalarna

Mats Westergren är vår mest rutinerade kock. Han föddes förra årtusendet och har upplevt det bästa av mat från både oljeplattformar, dagis och förträffliga restauranger. Mats berättar gärna sitt livs historia över en söt dessert. Den är värd att lyssna på. Livshistorien alltså.

Mats Westergren

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Jimi Karlsson är vår man på Gotland. Hans specialitet är nya spännande smaker vilket bland annat har lett till att han har utvecklat smaker på Gotlandssnus. Jimi har över tio års erfarenhet från fine diningrestauranger i Grekland, London och över hela Sverige. Han har dessutom utvecklat en oerhört het chilisås med namnet Evil Chefs. Givetvis odlad, tillverkad och paketerad för hand på Gotland.

Jimi Karlsson

Kock, Rent a Chef, Gotland

Robert Melin har jobbat som kock i snart 35 år, och brinner fortfarande för matlagning. Lär och fascineras av nya saker och smaker hela tiden!
Japan och sushi har alltid legat bra till hos mig. Robert är även författare med inriktning på det asiatiska köket, han har skrivit tre böcker i ämnet; “En Handbok sushi”, “Sushi och andra japanska läckerheter” och nu senast ”Sushi, sashimi, yakimono, agemono, nabemono, menrui & andra japanska rätter”. Bok nummer 2 blev vald till ”Årets asiatiska kokbok” två år i rad.

Robert Melin

Kock och konstnär, Rent a Chef, Stockholm

Robert Kleingeld är köksmästare på en KRAV-märkt lunchrestaurang i norra Stockholm. Han uppskattar utmaningarna i varje uppdrag, de fräscha råvarorna och trevliga matgästerna.

Robert Kleingeld

Kock, Rent a Chef, Stockholm

Vi hyr ut professionella kockar till privata tillställningar och företagsevent. Vi finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Gotland och Dalarna. Men vi kan naturligtvis ta oss till andra delar av landet om så önskas. Vi erbjuder dessutom matlagningskurser, matlagning tillsammans med våra kockar som en kick off eller team building eller en trevlig aktivitet. Till exempel i samband med en konferens eller annan aktivitet.

Copywright Adlimina AB 2021