Catering Stockholm, Göteborg & Malmö

Vi erbjuder catering för middagar & event

Vi erbjuder catering för middagar & event


Rent a Chef hjälper dig med catering i Stockholm, Göteborg och Malmö. För alla tillfällen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder catering för allt från middagsbjudningar till större event som konferenser och andra festligheter alla dagar i veckan.
När du anlitar Rent a Chef kan du alltid lita på service av högsta kvalité! Vi jobbar med fräscha ekologiska råvaror som passar alla smaker och närproducerade produkter så långt det går.

Rent a Chef jobbar med Live catering vilket innebär att en kock är med i hela processen och väljer ut råvaror samt presenterar maträtterna. Vi anpassar cateringen efter dina önskemål och behov. Vi har många olika menyer och teman från flera spännande länder att välja bland.

I våra olika menyer hittar ni bla Italiensk buffé, japansk buffé, vegetarisk buffé för att nämna några, klicka här för att läsa mer om våra cateringmenyer. Vi kan även erbjuda en kock från just det landet som gör hela buffén åt dig och som hjälper till med att lägga upp maten och hjälper till med de sista förberedelserna.

Har du svårt att bestämma vilket tema som passar dig bäst?
Låt oss hjälpa dig hitta rätt. Vi erbjuder även “walking dinner” som är en blandning av middag och mingel. En inhyrd kock serverar och presenterar maten som är flera olika rätter upplagda på en tallrik, samtidigt som ni minglar.

Vår catering finns tillgänglig i Stockholm, Göteborg och Malmö välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Om du inte hittar din tjänst som du söker så kan vi nog hjälpa dig ändå. Hör av dig så löser vi ditt event.
Vi har kockar tillgängliga i stora delar av landet. Om du inte hittar din stad så kan vi säkert hjälpa dig ändå. Kontakta oss så hittar vi en lösning.
Antalet personer du har valt: 1

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Copywright Adlimina AB 2021