MATSTUDIO FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Om du behöver en studio för din produktpresentation eller vill komma med företaget för en kick-off. Inga problem vi fixar

MATSTUDIO SOM FESTVÅNING

Behöver du en lite mindre lokal för din fest? Vi hjälper dig såklart med  lokal, mat och musik.

MATSTUDIO I STOCKHOLM, GÖTEBORG & MALMÖ

Vi har matstudios i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi kan hjälpa till med allt från produktpresentationen till matlagningskurser. Om det är dags för ett födelsedagskalas så kan vi ställa om studion till festvåning. Vi har samarbetspartners i hela landet, så tveka inte att höra av dig om du är intresserad av en annan stad för ditt event.

 

Har du en produkt som ska ut på marknaden eller behöver fotas? Vi har all utrustning för att hjälpa till med både foton och filmning. Köken i studion är mobila och kan ställas om efter önskemål.

Beroende på gruppens storlek och andra önskemål väljer vi den mest lämpliga lokalen. Upp till 30 personen använder vi våra egna lokaler. Om ni är fler så hör av er, vi har lämpliga kök som kan anspassas för upp till 120 personer.  Vi har även mobila kök som vi kan ta med oss till lokaler med speciella krav. Köken kommer från Puustelli och är fullt utrustade med exklusiva vitvaror från bland annat Bosch och Siemens.

Tillsammans med professionella kockar lagar du och dina vänner kulinariska måltider med goda viner samtidigt som ni snappar upp ett och annat knep från restaurangvärlden. En trevlig och intressant aktivitet i samband med en kick off eller team building.

 

Ett litet exempel på hur en kväll med matlagning kan gå till….

Kvällen börjar med ett glas mousserande och en passande aptitretare. Kocken hälsar alla välkomna och går igenom kvällens upplägg. Ni delas in i grupper där varje grupp får laga varsin rätt. När det  är dags att avnjuta middagen provar ni passande viner till de rätter ni har komponerat.

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.