MATSTUDIO FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Behöver du en studio för din produktpresentation, komma med företaget på kick-off eller hyra en festvåning?
Inga problem, vi anpassar våra matstudios utefter era behov.

MATSTUDIO SOM FESTVÅNING

 

Behöver du en lite mindre lokal för din fest? Vi hjälper dig såklart med  lokal, mat och musik.

MATSTUDIO I STOCKHOLM, GÖTEBORG & MALMÖ

Vi har våra matstudios i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi kan hjälpa till med allt från produktpresentation till matlagningskurser inom flera områden.
Är det dags för ett födelsedagskalas så ställer vi om matstudion till en festvåning.
Vi samarbetar med olika eventbolag runt om i hela landet så tveka inte på att kontakta oss för om ni vill ha ett event i en annan stad.

I våra matstudios fotar vi produkter inför lansering som ska ut på marknaden.
Vi har all utrustning för att hjälpa till med fotografering och filmning. Köken i våra matstudios är mobila och kan ställas om efter ert önskemål. 

Vi anpassar lokalens storlek efter hur många ni är och väljer den mest lämpliga lokalen för er.
Är ni över 30 personer så hittar vi andra kök som kan anpassas upp till 120 personer. Vi har även mobila kök som vi tar med oss till lokaler med speciella krav. Våra kök kommer från Puustelli och är fullt utrustade med exklusiva vitvaror från Bosch och Siemens. 

Tillsammans med våra professionella kockar lagar du och dina vänner kulinariska måltider med goda viner samtidigt som ni får massa knep och tips kring matlagning.

En trevlig och intressant aktivitet i samband med en kick off eller teambuilding.

 

Ett litet exempel på hur en kväll med matlagning kan gå till….

Kvällen börjar med ett glas mousserande och en passande aptitretare. Kocken hälsar alla välkomna och går igenom kvällens upplägg. Ni delas in i grupper där varje grupp får laga varsin maträtt. När det är dags att avnjuta middagen provar ni passande viner till de maträtter ni har komponerat under kvällen. 

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Copywright Adlimina AB 2021