VÅRA FOODLABS I STOCKHOLM, GÖTEBORG & MALMÖ

Vi samarbetar med ett antal matlagningsstudios centralt belägna i Stockholm, Göteborg, Visby och Malmö. Vi har samarbetspartners i hela landet, så tveka inte att höra av dig om du är intresserad av en annan stad. I Stockholm jobbar vi främst med Ekhagens Matstudio www.ekhagensmatstudio.se i vackra Norra Djurgården, ett stenkast från Stureplan.

Beroende på gruppens storlek och andra önskemål väljer vi den mest lämpliga lokalen. Vi har även mobila kök som vi kan ta med oss till lokaler med speciella krav. Köken kommer från Puustelli och är fullt utrustade med exklusiva vitvaror från bland annat Bosch och Siemens.

Tillsammans med professionella kockar lagar du och dina vänner kulinariska måltider med goda viner samtidigt som ni snappar upp ett och annat knep från restaurangvärlden. En trevlig och intressant aktivitet i samband med en kick off eller team building.

Kvällen börjar med ett glas mousserande och en passande Amuse Bouche. Sedan delar kocken ut förkläden och går igenom recepten. Efter det blir ni indelade i grupper och lagar mat tillsammans under några timmar. När det sedan är dags att avnjuta middagen provar ni passande viner till de rätter ni har komponerat.

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.