Kickoff

Rent a Chef fixar er kickoff så att ni kommer igång ordentligt.

Kör en nystart med Rent a Chef

En kickoff är ju i viss mån en nystart, man kanske kommer tillbaka från semester och vill rivstarta sitt team och umgås med sina kollegor med ett kul event för att alla skall svetsas samman igen efter en tid isär.
Vi erbjuder även interaktiv matlagning på distans så att alla kan laga mat med varandra trots att man befinner sig hemma i sitt eget kök.

Här på Rent a Chef vet vi precis hur vi skall få till det så att alla trivs. Vi kan laga maten och leverera den, komma till er och laga maten, laga mat tillsammans på distans eller hos oss i våra matstudios. Det finns en lösning för alla!

Här lagas det mat med erfarna kockar och alla får laga mat tillsammans om man väljer det.
En kickoff skall ju vara rolig och vi har inte glömt hur man gör, ibland delar vi in deltagarna i olika lag så att de får laga olika delar, exempelvis ett lag gör förrätt, ett annat gör varmrätt osv.

Hur ni väljer att iscensätta det är helt upp till er, vi ser till att er kickoff blir rolig, inspirerande och framförallt smakrik.

Vi anpassar lokalens storlek efter hur många ni är och ser till att allt är rent och fräscht, läs mer här om hur vi jobbar med Covid-19
Vill ni hellre att vi kommer till er så kan vi lösa det också, vi har mobila kök som kan medföras till företag eller ert hem.

Tillsammans med våra professionella kockar får ni en fantastisk resa tillsammans.

 

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Om du inte hittar din tjänst som du söker så kan vi nog hjälpa dig ändå. Hör av dig så löser vi ditt event.
Vi har kockar tillgängliga i stora delar av landet. Om du inte hittar din stad så kan vi säkert hjälpa dig ändå. Kontakta oss så hittar vi en lösning.
Antalet personer du har valt: 1

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Copywright Adlimina AB 2021