Kickoff

Rent a Chef fixar er kickoff så att ni kommer igång ordentligt.

Kickoff! Kör en nystart med Rent a Chef

En kickoff är ju i viss mån en nystart, man kanske kommer tillbaks efter semestern och vill rivstarta sitt team och sina kollegor med ett kul event för att alla skall svetsas samman igen efter en tid isär.
VI erbjuder även interaktiv matlagning på distans så att alla kan laga mat med varandra trots att man befinner sig hemma i sitt eget kök.

Här på Rent a Chef vet vi precis hur vi skall få till det så att alla trivs. Oavsett om det är så att vi lagar maten åt er och levererar den eller om vi kommer till er och lagar maten eller  till och med kör på distans. Ni kan också komma till oss och lagar mat i vår matstudio.

Här lagas det mat med erfarna kockar och alla får laga mat tillsammans om man väljer det.
En kickoff skall ju vara rolig och vi har inte glömt hur man gör, ibland delar vi in deltagarna i olika lag så att de får laga olika delar, exempelvis ett lag gör förrätt, ett annat gör varmrätt osv.

Hur ni väljer att iscensätta det är helt upp till er, vi ser till att er kickoff blir rolig, inspirerande och framförallt smakrik.

Vi anpassar lokalens storlek efter hur många ni är och ser till att allt är rent och fräscht, läs mer här om hur vi jobbar med Covid-19
VIl ni hellre at vi kommer till er så kan vi lösa det också, vi har mobila kök som kan medföras till företag eller ert hem.

Tillsammans med våra professionella kockar får ni en fantastisk resa tillsammans

 

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Antalet personer du har valt: 1

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Copywright Adlimina AB 2021