Bröllop

Med lång och bred erfarenhet ger vi brudparet en oförglömlig fest

Vi tar ytterst allvarligt på bröllop. Det är den största dagen i många m

änniskors liv och allt måste vara perfekt. Rent a Chef är glada över att ha en lång och bred erfarenhet av att ge brudpar en oförglömlig festmåltid och matupplevelse.

GOD MAT TILL ER STORA DAG

Ett lyckat bröllop behöver god mat. Det finns många andra delar som är lika viktiga, mat är speciellt viktigt i Sverige där vi har traditionen att många nära och kära till brudparet ska hålla tal. Dessa tal är ofta intressanta och roliga men det brukar ta tid. Har du riktigt god mat och dryck så får du en perfekt inramning. Med hjälp av våra duktiga kockar så blir det även enklare att skapa mer med mindre. Bra råvaror räcker för att laga riktigt god mat, det behöver inte vara överdrivet dyra råvaror om rätt person står bakom spakarna i köket.

Har du frågor om vad våra duktiga kockar och vår snabba, skickliga serveringspersonal kan tillföra till just ditt bröllop? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vi ordnar med allt från mat till personal och dukning. Kontakta vår bröllopskoordinator för ett förberedande möte. Du når oss enklast genom vårt kontaktformulär som du hittar här.

Copywright Adlimina AB 2021