Ge bort en kock eller kurs i present.

Att ge bort en upplevelse är alltid uppskattat. Vi kan erbjuda presentkort där du antingen kan ge bort en kock eller en matlagningskurs.

KOCK HEMMA

Vad ska man ge till den som redan har allt, eller till den som precis har flyttat? Varför inte en alldeles egen kock som kommer hem och lagar en 3-rätters middag? Vi har presentkort från 4500,- inkluderat med kock, råvaror, 3-rätters meny och ett kök som antagligen kommer att vara med välstädat när kocken åker hem.

IMG_2122

 

 

 

 

 

 

 

MATLAGNINGSKURS

Vi har ett antal matlagningskurser med olika teman. Kurserna hålls centralt i de städer vi finns och varar mellan fyra och fem timmar. Under vägledning av våra professionella kockar får du lära dig grunden i olika klassiska kök som det franska, italienska, asiatiska eller spanska. Kurserna finns från 1095 SEK. Se vårt kursutbud här.

Bild2

 

 

 

 

 

 

 

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.