GE BORT EN SMAKRIK UPPLEVELSE SOM PRESENTKORT

Att ge bort en upplevelse är alltid uppskattat. Vi erbjuder presentkort där du antingen kan ge bort en digital interaktiv matlagningskurs, matlagningskurs eller att man kan hyra en kock

KOCK HEMMA

Vad ska man ge till den som redan har allt, eller till den som precis har flyttat? Varför inte en alldeles egen kock som kommer hem och lagar en 3-rätters middag? Vi har presentkort från 4500,- inkluderat med kock, råvaror, 3-rätters meny. Detta är en mycket uppskattad present hos våra tidigare kunder. Kontakta oss för att beställa ett presentkort!

 

 

 

 

 

 

 

MATLAGNINGSKURS

Vi har ett antal matlagningskurser med olika teman. Kurserna hålls centralt i de städer vi finns i och varar mellan fyra och fem timmar. Under vägledning av våra professionella kockar får du lära dig grunden i olika klassiska kök som det franska, italienska, asiatiska eller spanska. Kurserna finns från 1095 SEK. Se vårt kursutbud här och beställ ett presentkort!

 

 

 

 

 

 

 

VÄRDECHECK

Om du inte riktigt vet vad personen önskar sig så har vi även presentkort där du själv bestämmer värdet så den lyckliga mottagaren kan själv bestämma vad den vill spendera sitt presentkort på. Det går välja mellan alla våra olika matlagningskurser eller hyra en kock hem. Kontakta oss för mer information, utbud eller för att beställa ditt presentkort.

 

 

 

 

 

 

 

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Copywright Adlimina AB 2021