GE BORT EN UPPLEVELSE SOM JUBILAREN SENT KOMMER ATT GLÖMMA

Vi har en rad olika smakupplevelser och kurser som kan vara en trevlig present till den som redan har allt. Välj mellan en kock hemma eller någon av våra trevliga matlagingskurser.

KOCK HEMMA

Vad ska man ge till den som redan har allt, eller till den som precis har flyttat? Varför inte en alldeles egen kock som kommer hem och lagar en 3-rätters middag? Vi har presentkort från 4500,- inkluderat med kock, råvaror, 3-rätters meny och ett kök som antagligen kommer att vara med välstädat när kocken åker hem.

IMG_2122

 

 

 

 

 

 

 

MATLAGNINGSKURS

Vi har ett antal matlagningskurser med olika teman. Kurserna hålls centralt i de städer vi finns och varar mellan fyra och fem timmar. Under vägledning av våra professionella kockar får du lära dig grunden i olika klassiska kök som det franska, italienska, asiatiska eller spanska. Kurserna finns från 1095 SEK. Se vårt kursutbud under “MATLAGNINGSKURSER”.

Bild2

 

 

 

 

 

 

 

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.