Laga mat med företaget

Teambuilding med proffesionella kockar från hela världen

Laga mat med företaget

Vad är bättre än en riktigt god middag tillsammans?
Inte mycket!
Vi på Rent a Chef erbjuder teambuilding och matlagningsevent för företag där ni lagar mat tillsammans med kollegorna och på så sätt samarbetar mot ett gemensamt mål.

I dagsläget med Covid kan det dock var svårt för att inte säga dumt att samla kollegorna tillsammans.
Därför erbjuder vi nu en digital kickoff där ni lagar mat på distans men ändå tillsammans, vi har en fullt utrustad matstudio med digital länk, kameror och skärmar där en kock guidar er genom hela eventet på ett pedagogiskt vis och där ni deltar via Zoom, teams, Skype eller liknande. Detta har visat sig vara mycket uppskattat både i Sverige och med internationella företag där folk lagat mat tillsammans från New York till helsingborg. Vi kan erbjuda alla sorters kockar, från stjärnkock till sushikock. Låt oss få veta vad ni letar efter i formuläret nedan.

Är ni baserade i Stockholm med omnejd kan vi sätta ihop matkassar med recept och annat och köra ut den till er. Är ni utspridda så ordnar vi en inköpslista med de ingredienser ni behöver så att alla kan delta ändå.

Tillsammans med våra professionella kockar får ni en fantastisk resa tillsammans

 

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Om du inte hittar din tjänst som du söker så kan vi nog hjälpa dig ändå. Hör av dig så löser vi ditt event.
Vi har kockar tillgängliga i stora delar av landet. Om du inte hittar din stad så kan vi säkert hjälpa dig ändå. Kontakta oss så hittar vi en lösning.
Antalet personer du har valt: 1

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.

Copywright Adlimina AB 2021