Teambuilding Göteborg

Samla kollegorna och teamet för teambuilding med Rent a Chef

Teambuilding matlagning i Göteborg

På Rent A Chef erbjuder vi teambuilding matlagning i Göteborg i form av aktiv matlagning där du och dina kollegor lagar mat tillsammans med våra professionella kockar. Ni delas in i grupper som lagar förrätt, varmrätt och dessert. Vi erbjuder färdiga menyer men kan självklart även komponera en egen meny om så önskas. Vi utgår från säsongen råvaror och använder alltid ekologiska produkter av högsta kvalitet.

 

Perfekt teambuildingaktivitet för företag i Göteborg

Aktiv matlagning är perfekt som teambuilding, kick off eller personalfest. När man lagar mat tillsammans lär man känna varandra mer och samarbetar under trevliga och välsmakande former. Hos oss brukar det även vara väldigt uppskattat att laga matt tillsammans med sina kunder som en kundvårdsaktivitet.

 

Digital teambuildingaktivitet – Laga mat tillsammans med företaget på distans

I dagsläget med pandemin (covid-19) kan det vara svårt för att inte tala om dumt att samla ihop alla kollegor för fysiska teambuildingaktiviteter. Därför erbjuder vi nu digital teambuilding där ni lagar mat på distans men ändå tillsammans. Vi har en fullt utrustad matstudio med digital länk, kameror och skärmar där en kock guidar er genom hela eventet på ett pedagogiskt vis och där ni deltar via Zoom, teams, Skype eller liknande. Denna aktivitet har visat sig vara väldigt uppskattad både i Sverige och med internationella företag där folk lagat mat tillsammans från New York till Helsingborg. För detta kan vi erbjuda alla sorters kockar, från stjärnkock till sushikock. Låt oss få veta vad ni letar efter i formuläret nedanför.

Är ni baserade i Stockholm med omnejd kan vi sätta ihop matkassar med recept och annat och köra ut den till er. Är ni utspridda så ordnar vi en inköpslista med de ingredienser ni behöver så att alla kan delta ändå.

Tillsammans med våra professionella kockar får ni en fantastisk resa tillsammans.

 

 

 

 

Rent a Chef har något andra konkurrenter oftast saknar. Passion! Mottagandet är varmt och ärligt. Det känns som att komma bort en stund att få laga mat med Rent a Chef. Tack för härliga upplevelser och många framöver.

Kristofer Ruscon

Managing Director, Hatt et Söner

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Om du inte hittar din tjänst som du söker så kan vi nog hjälpa dig ändå. Hör av dig så löser vi ditt event.
Vi har kockar tillgängliga i stora delar av landet. Om du inte hittar din stad så kan vi säkert hjälpa dig ändå. Kontakta oss så hittar vi en lösning.
Antalet personer du har valt: 1
Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Vi har matlagningsstudios i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö där vi erbjuder allt från matlagningskurser, catering och barnkalas till pressvisningar, konferens och provningar.
Copywright Adlimina AB 2021