Covid-19

Hur vi jobbar under pandemin

Covid-19 & Rent a chef

Vad gör vi för att hålla dig som gäst så trygg som möjligt?

Allmän information
Vi på Rent a Chef genomför dagligen en rad förebyggande åtgärder i syfte att förhindra smittspridning av Covid-19 i våra luftiga lokaler. Som gäst hos oss har du också ett eget ansvar att följa direktiven från FHM, känner du dig krasslig så vill vi gärna att du stannar hemma och inte utsätter dig eller andra gäster för eventuell smitta. Det går fler tåg och din och andras hälsa är viktigast för oss.

Renlighet och desinficering
Alla ytor i våra lokaler rengörs regelbundet enligt konstens alla regler, vi har vidtagit alla åtgärder för att du som gästa skall vara trygg när du kommer till vår matstudio. Våra lokaler är luftiga och man behöver således inte trängas vid de matlagninsevent vi ordnar. Vi tar din säkerhet på största allvar och vi uppdaterar oss ständigt med de senaste direktiven från FHM.

Frågor och svar?
Har du frågor eller vill veta mer om hur vi jobbar för att säkerställa att vi minimerar smittspridning så är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här och kan svara på alla frågor för att du skall känna dig trygg.

-Team Rent a Chef

[instagram-feed]

Vi gör matlagningsaktiviteter tillsammans med professionella kockar. Du kan komma till oss med dina kollegor eller vänner och laga en trerättersmiddag tillsammans. Perfekt aktivitet som kick off eller team building. Våra kockar kan också komma till dig på en privat middag eller evenemang med ditt företag. Kontakta oss på info@rentachef.com

Copywright Adlimina AB 2021