Vi hjälper dig med din catering i Göteborg. Du hittar olika teman på vår hemsida. Om du har egna önskemål så ordnar vi naturligtvis det.

Catering Göteborg

Nedan hittar du mer information om våra olika erbjudanden inom catering i Göteborg, exempelvis menyer och beställningsinformation. 

Mingelmat   Bufféer   Festmenyer   Student  

Bröllop   Växtbaserad mat   Julcatering   Nyårscatering 

Mingelmat

Text här

Bufféer

Text här

Festmenyer

Text här

Student

Text här

Bröllop

Text här

Växtbaserad mat

Text här

Julcatering

Text här

Nyårscatering

Text här

Boka catering Göteborg

Jag vill boka

11 + 4 =

Beställningsvillkor

ORDERBEKRÄFTELSE

Vid varje bokning skickar vi en orderbekräftelse via e-post, för att eliminera risken för missförstånd önskar vi bekräftelse via e-post i retur.

Det är kundens ansvar att ha förståelse för vilket pris som gäller. Om det finns några frågor gällande pris ska kunden höra av sig och försäkra sig att priset stämmer enligt överenskommelse

BETALNINGSVILLKOR

Privat: Betalning på plats via Swish eller via bankgiro senast tre bankdagar innan utfört uppdrag.

Företag: Moms tillkommer om ingenting annat är överenskommet. Betalning sker mot faktura om 10 dagar netto med 25% förskottsbetalning och resterande efter avslutat uppdrag om kund inte har kommit överens om någonting annat innan utfört event. Eventuella reklamationer ska inkomma senast 5 dagar efter utfört event annars debiteras hela beloppet.

SWISH: 

1233 074 531

AVBOKNING

Avbokning eller ändring av bokning är kostnadsfritt möjligt senast 8 dagar innan, därefter debiteras en kostnad för tid och råvaror. Vid avbokning senast 5 dagar innan debiteras 50% av beloppet och senast 48 timmar innan 100% av beloppet.

Copywright Adlimina AB 2021